onsdag 17 juni 2015

Onsdag

Snart helg. Och min lediga! Jihaaaa.

Nu har jag gjort två kvällar med nya schemat och det är super. Jag börjar runt halv fem och sen är jag klar runt åtta. Ibland lite före, ibland lite efter (beror på om det är duschdag eller inte). Sen får jag en paus på drygt 1 timme. Men det är perfekt, då cyklar jag hem, matar hamstrarna och stoppar ut dom som är vakna på lekplatsen. Förebereder allt inför kvällen. Måste iväg sen igen strax efter nio och kommer en strax före tio. Då jag som sagt förberett allt så jag direkt kan hoppa in i duschen så jag med lite tur är klart med det före 22.00. Då man egentligen inte får duscha efter 22.00.



Ikväll drar U21-EM igång med höjdarmatchen Tyskland - Serbien. Och tack vare mitt rätt okay schema så missar jag 15 min av första halvlek på slutet och ca 15 min av början på den andra. Men det är helt acceptabelt! Så även sen under säsong när det är CL som ju också alltid börjar 20.45 kommer jag inte missa mycket på mina sena kvällsveckor. Dubbelveckorna är ju aldrig några problem då är jag ju hemma ungefär halv åtta.

Nu ska jag förbi jobbet och hämta upp schemat för nästa vecka (vi får ju alltid från onsdag-onsdag) och sen till gymmet.

Inga kommentarer: