måndag 1 juni 2015

Kanske, kanske men det vore toppen!

Jag hade ju ledigt igår och de på jobbet visste ju det var för att hämta en hamster. Så idag frågade min chef om jag nu har hämtat hamstern. Så kom vi att börja prata om dom och så sa jag det är synd jag ser dom så lite jag borde ha ett kvällsjobb istället.

Och då säger hon. Det kanske vi kan ordna! Hon kunde inte lova, man måste ju kolla man får till en förnuftig tur  och att timmarna räcker. Tex på helgerna går det inte då måste jag jobba mornar också. Men jag vore överlycklig om det gick. Vore nöjd med att även bara varannan vecka tex behöva jobba förmiddagar så varannan helg vore en dröm!

Hon skulle kolla på det, då vi har många äldre anställda som inte längre vill jobba kvällar. Så vi skulle så att säga hjälpa varandra. Före sommaren blir det inte, vill jag inte heller, blir för rörigt när så många är på semester och sånt. Men från hösten isåfall och det lät som det skulle gå. Håll tummarna att det går. Att år efter år bara sova 5-6 timmar per natt är ju inte bra. Hjälper ju inte att jag går och lägger mig tidigare är inte trött då. Istället somnar jag 2-3 timmar på dagen, vilket är dumt när jag jobbar dubbelpass, då försvinner ju all min fritid.

Nu ska jag fixa mig lunch och sen ta tag i tvätt och städ. I eftermiddag/kväll blir det gymmet. Har inte bestämt mig för om jag ska styrketräna eller vara med på ett pass. Få se vad jag hittar på.

Inga kommentarer: