söndag 14 juni 2015

Premiär

Imorgon är första dagen med kvällspass bara. Vi kommer köra så att dubbelveckan är som vanligt, förmiddag + kväll. Det som är bra är att då har jag "tidig" kväll alltså jobb mellan ca 17-19.30 när jag inte har extra patienter. Kvällsveckan är "sen" kväll, jobb mellan ca 16.30 - 22.00 (men med lite tom tid mellan). Kan nog vara skönt att ha en vecka tidig kväll tänker jag. Ska i alla fall bli intressant att prova. Så skönt att idag kunna varva ner efter en långvecka i lugn och ro och inte hela tiden ha paniken att måste gå och lägga mig. Imorgon kan jag dock inte sova jättelänge då jag måste boka bil med Cambio och åka och köpa på mig en hög spånbalar.

Har ikväll noga inspekterat Thekla och hon är mycket bättre! Pälsen har börjat komma tillbaka och hon är inte lika röd i huden längre (även om det fortfarande är lite rött). Skönt! Om ca 1,5 vecka åker jag tillbaka för behandling nr 2 men det ser ju onekligen ut som att han träffade rätt diagnos.

Väntar på att mitt födelsedagsbarn Musbus ska vakna. Eller ja vi vet ju inte exakt när hon är född men det ska ju vara juni så då tänkte jag, vi firar den 15:e. Är ju mitt i månaden. Hela 2 år blir hon! Än så länge är hon den enda som inte är vaken. Alla andra är uppe och är vägda dessutom! Effektivt som attan och klockan är inte ens 23.00!

Inga kommentarer: