onsdag 6 juni 2007

Eurosport bort ur utbudet??

ComHem kommer ta bort Eurosport ur sitt grundutbud från 1 september. Nu har jag iof mer än grundutbudet men måste så klart kolla om den ingår i mitt kanalpaket. Annars jäklar!! Enda kanalen som sänder backhoppning ju! Och jag kan tyvärr inte få in RTL (Tyskland), ORF (Österrike), MTV3 (Finland) eller SF (Schweiz) som är de utländska kanalar som sänder (har redan försökt då de alltid har intressanta intervjuer och runt om reportage). Möjligen kan jag få NRK (Norge) det tror jag går. Nu är jag ganska säker på att Eurosport bör finnas på min TV även efter 1 september då jag redan idag får in Eurosport 2 (för att se Sommar Grand Prix för det sänder inte vanliga Eurosport) och då borde jag ha den vanliga kanalen även i framtiden. Men det är helt klart oroande!!

Orsaken ska vara att sommartid har Eurosport så lite idrott som är intressant för Sverige och visst det kan jag hålla med om. Det är mycket sumobrottning, segling, och annat konstigt MEN dom sänder också nästan alla matcher från EM-kvalet, hallå ALLA hejar liksom inte på Sverige, de sänder tennis, ridsport och rally. Det är väl sporter som i högsta grad intresserar svenskar?

Och vintertid sänder de ju all bra och intressant sport ju som; backhoppning, nordisk kombination, längd, alpint, skidskytte mm.

Hmm dags att skicka lite mail till ComHem tror jag bestämt! Rör inte min backhoppning!!

Inga kommentarer: