fredag 15 juni 2007

Hoppning både över hinder och nerför backar!!

Lååååång dag 08.30-22.00. Blåsor i händerna och ont i fötterna. Och imorgon ska jag göra om det igen!

Men till min stora lycka idag har jag sett både hästhoppning och backhoppning!! Står och är startflaggare när jag hör ett välbekant ljud. Jodå dom hoppar minsann i backen. Tyvärr stod jag för långt ifrån så såg inte vilka det var mer än att dom hade gröna och vita dräkter och det har ju vårt landslag. Dom kom även tillbaka på kvällen men då tjänstgjorde jag ensam på framhoppningen så inte heller då kunde jag gå och ta reda på vilka som hoppade. Men är de där imorgon också ska jag försöka ta reda på det. Skulle behöva få tag på Andreas eftersom han inte svarar på mail den fulingen fast han lovat! Tänkte göra en intervju med Sveriges bästa hoppare nu när jag är reporter och allt! *S*

Hur har då SM gått. Jodå 17 juniorer har noll fel men bara 3 (tror jag det var, vid den tiden snurrade det i skallen) Young Riders är nollor. En tjej fick bada helt och hållet i vattengraven. Hon kom emot i bra fart och så slog hästen på en tvärnit och hon gjorde ett tjusigt magplask. Stackarn var totalblöt!! Men det gick bättre på hennes andra två hästar som tur var.

Kanske har hittat en ryttare som vill tävla Den Vilda också! Vi får se men en tjej i vår klubb ska i alla fall prova henne. Min nya medryttare är ju inte tävlingsintresserad alls.

Inga kommentarer: