tisdag 30 oktober 2007

Bokat har jag men betalat vet i fan

Lyckades med Vickans hjälp boka en hotellnatt i Krakow. Jag kommer ju dit den 23:e och hon först den 24:e så jag måste bo en natt i Krakow själv. Boka var busenkelt den delen var på engelska. Men när jag skulle betala via kontokort så var texten bara på polska. Men jag tror jag har betalat oxå. Är ju bara att kolla om någon dag om de dragit pengar.


Tar väl bussen till stan från flyget och sen taxi till hotellet. Hoppas de kan engelska där bättre än i Zakopane. Men buss förstod han ju i alla fall och lyckades jag där så ska jag väl lyckas här, nu har jag dessutom inte heller lika tidspress. Har ju nästan hela dagen på mig att komma fram till hotellet. Sist åkte jag ju taxi sen två olika bussar för att komma till flygplatsen i Katowitze.

Nu ska jag "bara" åka buss och taxi. Bussen från Krakow till Zakopane får jag ju sällskap på av Vickan. Fast tillbaka ska jag sen själv åka buss från Zakopane till Krakow och sen från Krakow till flygplatsen och förhoppningsvis hinna till flyget också. Pyssligt det där. Flyget går dock inte förrän 12.50 så jag hoppas det går bra allt. Men först innan det ska vi ju klara av hela backhopparveckan också. Sen skulle jag så gäääärna vilja åka till Ruka men någon gång måste jag ju jobba oxå så det blir inte Finland i november. Kanske Nordic Tournament i mars istället (Lahti & Kuopio). Kanske kanske. Beror på om jag har råd med det. För så klart går Planica före!!

Inga kommentarer: