onsdag 3 oktober 2007

Rolig dag, galen natt

Vi satt i bilen nästan hela måndagen. Först båt iof i 4 timmar men sen bilen till ca 21.00 när vi anlände Oberhof. Vi hade fått hotellets minsta rum tror jag så Vickan for iväg och sa att dels saknades det en säng (och det gjorde det ju) och så var en lampa trasig och vi hade inget toalett papper. Det slutade med att vi för samma pris fick en två rumslägenhet med 6 bäddplatser, kök och supermycket plats.

Var förbi Joels en sväng där vi livade upp hela stället med våra skratt, var flera tränare där som stod och glodde på oss hela kvällen. Vickan SMS-terroriserade Johan :)

Igår var det backen hela dagen, alltid kul så klart, sen för vi till affären där vagnen först bestod av flera flaskor olika sprit. För att få det se lite bättre ut slängde jag ner ett knippe bananer sen fylldes det faktiskt på med lite youghurt och chips och annat snacks också.

Vi lyckades hamna på en bankett med fri mat och sprit, gissa hur mycket vi drack. Det var champange, shots och likörer samt vin för vissa, dock ej för mig! Vin och jag går inte ihop. Var en riktigt fin bankett, Königsball och tja vi utmärkte oss nog där med även om vi inte blev utkastade. Bland annat började dom kasta kastanjer på oss. Backhopparna var också där och käkade med de flesta fick lov att sitta i någon matsal bakom allt, taskigt tycker jag. Fulla som ägg var vi när vi anlände Joels där vi tog en drink var, tror inte någon tog mer faktiskt. Redan före 24.00 drog vi vidare till oss där vi hade megaparty. Vickan flippade, skulle stå på en stol, ramlade av den och pang ner på golvet, lekte med en banan och hade allmän show, ringde Johan typ 20 gånger under kvällen/natten. Vi hade med oss några Polska journalister, två stycken blev för fulla och sov kvar. Alice fick nästan till det ;)

Nä nu är det provomgång, mer sen.

Inga kommentarer: