fredag 5 oktober 2007

Onsdag kvällen

Efter tävlingen piffade vi till oss lite innan vi gick tidigt till Joels för att äta och för att få ett bord för kvällen. Drack den där Mango Colada som faktiskt är en supergod drink som inte smakar ett dugg sprit. Jag gillar ju inte spritsmak och dricker annars bara för att bli full för gott är det inte.

När vi ätit klart och Malin och jag var på toa och gick tillbaka såg vi att Radik och en av hans lagkamrater kommit. Han stoppade mig och frågade om jag kunde maila om bilderna från Zako för hans mail hade varit trasigt. Visst inga problem. Sen när vi kom till bordet så undrade Vicky vem jag pratat med. Så hon gick också dit och tittade och sa hej. Sen kom hon tillbaka och sa att vi skulle gå dit och sätta oss istället. Så vi betalade och tog våra drinkar och gick dit. Precis då kom Aska och Marta in genom dörren så det blev bara jag och Malin som blev sittande där och vi känner ju inte Radik så väl så det blev lite pinsamt. Som tur var kom Caroli, Tad och Marcin ganska snabbt till Joels och satte sig där så då kunde vi ju prata med dom också.

Kvällen blev skoj, Malin och jag samt Alice höll oss till skijumping.pl folket som var supertrevliga. Eller jag har ju träffat Tad förr men inte ute så där på kvällen. Han är ju jätterolig och trevlig och stort plus för att han gärna pratar engelska. Marcin var likadan så vi hade skitkul vid vårt bord. Rätt var det var fick Vicky höra av någon att Österrikarna var på baren vid Panorama så då skulle vi gå dit. Men hon och Marta och Aska kom aldrig så till slut gick ”vårt” gäng dit högt diskuterande Österrikare på vägen (på engelska) och när vi helt plötsligt möter dom (det var dimmigt så man såg inte det förrän vi var VÄLDIGT nära) så fick jag och Caroli en skrattattack för vi hade inte sagt så snälla saker precis…..hahahaha hur kul som helst.

Väl vid Panoramas bar var där nästan inga alls bara någon tränare och andra ledare men väldigt tomt så vi gick tillbaka till Joels och tog ett eget bord en bit bort från alla Österrikare. Vi blev av med Malin vid deras bord och Caroli hittade en Kanadensare så det blev jag och Alice, Tad och Marcin som satt och babblade till 01.00 ca. Då gick vi hem till vårt rum och hade lite efterparty. Efter ytterligare någon timme ramlade Vicky med sällskap in. De hopparna såg dock lätt lidande ut och gick rätt snabbt. Först vid tretiden gick skijumping.pl hem och vi skulle vara utcheckade 11.00 för att åka vidare mot Klingenthal.

Inga kommentarer: