onsdag 31 oktober 2007

jisses så trött och jag som ska festa ikväll

Lyckades ju inte somna förrän tre inatt eller nått. Låg och funderade på om jag skulle lyckas få ihop mina planer så jag också kan stanna i Zakopane till CoC:n. Tror jag kan lägga in Veto-dagar i schemat så jag kan stannat till den 5:e. Naturligtis så krånglar det med flyg hem, går inga direkt den 5:e utan det är 4:e eller 6:e som gäller, och isåfall får det nog bli den 6:e + 1 hotellnatt till i Krakow. Jag kan iof flyga via London eller Warsawa den 5:e men till betydligt dyrare biljett. Men om jag inte lyckas utverka lediga dagar nog på jobbet får det bli så ändå. Vi bor ju billigare än vad jag räknat med så det går på ett ut. Så håll tummarna för att jag får ihop lediga dagar nog. Kan inte kolla förrän imorgon när jag jobbar.

Hur som helst så har jag lyckats beta av alla punkter på min lista, fick tag på släpvagnsfirman till slut som skulle kolla vad de hade inne vs vad jag kan få för mitt släp, vill ju inte lägga något emellan, helst vill jag få lite över om det går ju. Men hur som helst de hör av sig sen.

Ska nu vila mig 1 timme så jag blir fit for fight till ikväll. Är supertrött då jag var tvungen gå upp tidigt imorse så jag skulle behöva få sova en timme innan kvällens partande.

Happy Halloween allihopa (som jag helt missat är idag, blev påmind i Vickans blogg)

Och Alice har nog kul i Polen just nu! Have fun girl!!!

1 kommentar: