onsdag 28 november 2007

Däppt i däsan

Näsan rinner och det kan jag stå ut med även om det är jobbigt inte kunna andas ordentligt. Men när jag blir förkyld (eller trött och just nu är jag både och) så rinner ögonen också. Folk kan ju tro jag går runt och gråter mest hela tiden. Det är ju inte lite tårar som rinner. Jäkligt drygt alltså. Dessutom gör det jag inte kan ha linserna i och hur kul är det när det är minusgrader ute?

Så fort jag går utanför tex stalldörren ut i kylan och sen in i det varma stallet så immar det igen och jag blir tillfälligt blind. Och man går rätt mycket in och ut genom den där dörren. Fem hästar ska ut, man ska hämta skottkärran, mocka och gå och tömma den två gånger, man ska ut och hämta hösilage och lägga in i boxarna. Man ska ut och hälla ut kvarvarande vatten ur vattenhinkarna x 5 och man ska ut och göra iordning kraftfoder. Och då red jag inte ens. Hade jag gjort det hade jag kunnat lägga till ett par spring till in och ut genom dörren.

Kompletterat Kuusamo-listan med Ryssland och Schweiz. Imorgon klockan 18.00 smäller det! Då går kvalet till lördagens individuella tävling. På fredag är det lagtävling.



Och idag fyller Andreas 22 år. GRATTIS!!

2 kommentarer:

Vicky M sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vicky M sa...

hoppas Karo har eurosport :D