måndag 12 november 2007

Zakopane minne och en massa annat

Den här låten spelar man får att få igång publiken i Zakopane. Tyvärr måste ni klicka på länken då de blockat embedkoden på just den här videon.


Varit duktig och ridit båda idag fast det blåste kallt. Den Vilda var en riktigt PMS-kärring idag som totalt surade ihop när jag krävde jobb på banvallen och inte bara bus och spring. Blev fin när hon gav sig dock men det var en hel del hopp a la högre skolan innan. Action var bara pigg och busig och lydig som vanligt.

Varit och kollat på en lägenhet idag med. Jättefin liten men välplanerat. Tyvärr på fel sida om stan men helt klart intressant. Har på mig till imorgon att bestämma mig. Men vore ju skönt om den jag har kunde bli såld innan helst också. Annars står jag väl där med två i x antal månader.

Jag läääääängtar till Kuusamo! Och ännu mer lääääääängtar jag till 28 december och Obersdorf (för då är jag på plats...)

Jag fyller ju år 23 november och då spelar Nordman (och jag gillar dom mycket) på Harrys i Falun. Har övertalat Janicka att överge Uppsala för en helg och komma hit och festa med mig. Superkul!!!! Säger bara päronvodka, Finlandia.....hehehehe

Inga kommentarer: