lördag 24 november 2007

Nordman igår

Var så jäkla bra!!! Vi hade jättekul på Harrys. Fast först var vi på O´Learys och åt deras "berömda" hamburgare och avslutade med friterad glass. Hur gott som helst och proppmätta gick vi vidare till Harrys där vi först drack en väldigt söt men god drink innehållande, Jordgubbsvodka, jordgubbs- och hallonpure, råsocker, lime och sprite tror jag.

Ett riktigt Slajm försökte ragga på oss, eller egentligen Janicka för jag var så otrevlig tyckte han. Hmmmm undrar vad det berodde på då??? Att han var jättefull, ful och äcklig kanske? Vi såg nämligen precis innan hur han suttit och "underhålligt" sig med en kanonfull tant 60+ innan han slog sig ner vid vårt bord. Men genom att vara osociala så lufsade han vidare till slut även om det tog ett bra tag.

Resten av kvällen träffade vi bara fulla men trevliga människor. En kille var jättekul. Vi såg hur deras bord tog in minst 3 hinkar med 1 flaska Vodka och 4 Red Bull. Sen gick han förbi oss på väg till toa. Han stannade så sa han; Snälla gör mig en tjänst! Vi frågade vadå? Snälla sätt er vid vårt bord och drick lite sprit så jag slipper! Och han såg verkligen lidande ut. Kan jag tro det efter all denna Vodka. Och det var ju inte det enda de drack om man säger så....

Resten av kvällen drack vi Smirnoff Ice. 73 spänn flaskan!!! Herregud, kostar väl runt 20 spänn på Systemet. Vilket påslag alltså. Så det blev inte allt för många. Vi hade ju druckit Ooze på O´Learys innan också.

Eftersom vi måste upp lite halvtidigt idag så gick vi hem direkt när Nordman spelat klart. Var ändå inte i säng förrän runt 03.00.

Har nyss skjutsat Janicka till tåget. Jag ska jobba 19-03 sen. Men först slappa på soffan. Stallet har vi klarat av redan. Gick fort med Janickas hjälp. Action är utlånad idag och rids ut och Galax har Åsa ridit tors-fred så hon kan gott och väl ha en vilodag idag. Liiite tung i huvudet är man ju även om jag som vanligt aldrig blir bakfull (tackochlov!)

Inga kommentarer: