måndag 26 november 2007

Sjuk blev jag....

Feber igår kväll så det blev en tidig kväll i säng med sällskap av Harry Potter boken. Men genom att proppa i mig en massa Treo så gick natten hyfsat även om jag vaknade flera gånger med huvudvärk och igentäppt näsa.

Vaknade till en massa snö!! (häääärligt) men fortfarande sjuk. Så bad mina föräldrar ta hand om hästarna så jag kunde fortsätta ligga nerbäddad. Nu har jag förflyttat mig till soffan men är fortfarande nerbäddad (ser på Våra Bästa År). Ska sen ta mig till Apoteket och fylla på förrådet av medicin. Sen måste jag jobba (har nog ingen feber längre) för så många är sjuka på jobbet så jag som "bara" är halvdålig får nog släpa mig dit. Men ett em-pass så det är okej. Med lite Treo så ska det nog gå vägen. Sen är jag ledig i nästan 3 dagar och kan ta det lugnt.

3 dagar till kvalet i Ruka. Snart startar det!!

Inte fått mitt nya editorialbrev från Sourze än (men kommer få det, har mailat och fått svar) så sålänge skickar jag det gamla som ju ialla fall är giltigt till 31 december. Det täcker ju in 2 av 4 tävlingar i 4ST. Kommer skriva att jag ska faxa ner ett till sen, vet inte hur länge jag vågar vänta på att få det nya nämligen innan de "stänger" ackrediteringen. Har inte lyckats hitta något datum för det nämligen.

1 kommentar:

Malin sa...

krya på dig du oxå!:)