torsdag 3 december 2009

-10 grader

Det är friskt ute idag. Var lika kallt igår när jag åkte till jobbet också. Men snö har vi ingen. Men lite vitt på marken är det, då frosten ligger här och där.

Ska strax hem och vara taskig mot stackars Ida. Hon avskyr sina tabletter, ska ha 2 st 2 ggr om dagen. Igår ville hon inte äta, vet inte om det var fel på fisken eller om hon mår illa av tabletterna. Köpte favoritfisken Hemköp igår innan jobbet så ska hem och bjuda på den. Äter hon inte den då är något verkligen fel. Till slut på kvällen slickade hon i sig lite kattmjölk i alla fall. Sur är hon då, för hon varken sover i sängen eller i soffan med mig längre utan ligger på sin kudde på golvet eller i sin hängmatta.

Ikväll spelar Werder mot Funchal i Europa Leauge. 3 dje målvakten Sebastian Mielitz gör proffsdebut, både Tim och Christian är skadade. I över huvudtaget kommer man spara på en del spelare, Werder är redan klara att gå vidare till gruppspel och passar på att låta de som spelat mycket få vila och luftar lite reserver. Om man inte vilar Basti Boenisch, vilket de nog gör, så kommer det vara tre Sebastian på plan. Mielitz, Prödl och Boenisch.

Inga kommentarer: