måndag 14 december 2009

Bra och dåliga Bremen nyheter

Bra är att idag skrev Thomas Schaaf på till 2012. Han har varit tränare sedan 1999 och blir nu kvar ett tag till, det är vad alla vill så det är ju superbra.

Dåligt är att Bastis skada som gjorde att han fick lov gå ut i 80:e minuten i lördagsmatchen är illa. Han har flera skador i sitt högra knä. Utdraget korsband och ligament samt meniskskada. Blir i alla fall borta fram till vinterpausen, hur illa vet man efter hans operation som sker imorgon. Otroligt nog blev det inte ens ett gult kort av denna kapning......
Nu har Werder tre långtidsskadade utespelare (och även reservmålisen är ju det) Philipp Bargfrede blir även han borta resten av denna säsong medan det ser lite bättre ut för Claudio Pizzaro (som iof redan varit borta 7 veckor).
Matchen som Schalke (eller Scheisse som de också kallas, de spelar ofta för tufft och hårt) för övrigt vann med 0-2 också och bröt sviten för Werder. Vilken dock inte varit viktig alls för spelarna. De halkade med den har förlusten ner på fjärde plats. Det är fortfarande mycket jämt i ligan och med lite mer vinster istället för oavgjorda matcher efter vinterpausen så blir det bra. Bara hålla tummarna att alla skadade snart finns till förfogande.

Inga kommentarer: