måndag 21 december 2009

Telefon inkopplad

Igår var jag och köpte mig en vanlig telefon. Jag har ju haft ett abonnemang hela tiden (för bredbandet) men inte använt det då jag klarat mig bra med bara mobil. Men nu när mina kompisar utomlands vill ringa mig och jag dom, då är det onödigt dyrt.

Men batterierna behövde hela 24 timmar på sig att laddas. Vilket det snart har gått, men jag har tjuvprovat lite och nu funkar den. Först kunde jag bara ringa ut men till sist lyckades jag få igång den så det gick att ringa till mig också. Hoppas jag. Jag testade ju med mamma & pappa och först efter att jag ringt dom, kunde dom ringa mig. Så hoppas jag det inte är med alla, då får jag ringa runt en massa ju :)

För övrigt stora städdagen. Julstädat eftersom jag jobbar eftermiddag hela julhelgen och på söndagen kommer syrran och visar upp Theo. Just nu har jag tvättstugan men det är ju slött, speciellt när man som jag har den dörren 4-5 steg från min egen ytterdörr!

Fick en julklapp i brevlådan jag inte hade väntat, Tack Mareike! Var supergott och snällt! <3

Jobbar inatt får se om folk redan börjat ryka ihop i all "familjegemenskap" eller om de inte hunnit tröttna på hela släkten än...... ;)
Edit: Jäkla telefon. Jag måste först ringa ut för att någon ska kunna ringa mig, för internet blockerar på något sätt telefonlinjen. Så nu blir det till att sätta Bredbandsbolaget i jobb. För både internetet och telefonabonnemanget är via dom.

Inga kommentarer: