torsdag 24 juni 2010

Betyg

Blääää måste komplettera min omvårdnad också. Den läraren är hopplös. Tycker inte bara jag, många måste komplettera för henne. Dessutom tar rättningen evigheter och när man väl får lov att komplettera har man liksom lagt den kursen bakom sig och börjat på en ny (eller tom fler...)

Fast inte så mycket som det ser ut, vet jag ju mer när jag hämtat ut mitt jobb, det får jag göra på måndag. En i vår klass har en syrra som läser samma utbildning och hon hade en annan lärare i Med Grund och de båda skrev ungefär lika mycket och rätt så lika. Den ena fick MVG den andra komplettera. När de frågade hur det kan skilja så mellan lärarna, för det ska det ju verkligen inte göra, fick de inget riktigt svar.

Tur jag bara har två kurser för henne och det är de två som jag redan gjort (och fått komplettera på båda). Resten har jag med de andra där jag fått betyg direkt och dessutom bra betyg. Jag gissar jag "bara" får G på dessa två arbeten faktiskt, men det är ju godkänt så det är bara att dra en lättnadens suck tror jag och "glömma" det hela! Men jag sa ju från början att går jag igenom med G är jag nöjd. Fast nu med annars bara VG eller MVG så har jag ju skärpt kraven men i dessa två kurser orkar jag inte faktiskt!

Inga kommentarer: