torsdag 17 juni 2010

Sex and the City 2

Hihihi jag har alltid trott det heter Sex in the City..*hoppsan*. Var och såg den med Helena nu på kvällen. Rolig film men jag håller med de som säger det är två filmer i en. Del 1 och del 2 hänger liksom inte ihop. Roligast var det när de var i Abu Dhabi. Sevärd chicklit i alla fall men trevligast var att träffa Helena. Vi har försökt få till en fika/bio/lunch i evigheter. Men båda är upptagna brudar!

Jobbade ju som sagt förmiddag idag åkte sedan hem och fixade lite med flyttplanerna, Brollan hänger med! Perfekt så slipper min gamla Pappa överanstränga sig. Nu får han bli skruva upp gubbe, Mamma plockgumma och jag och brollan bär. Henrik ville gå på fotboll också och absolut se Bremen så vi måste passa in en helg när de spelar hemma. Om jag räknat rätt och de inte spelar två matcher i rad borta så blir det därför helgen v 38 som lasset går. Måste dock vänta och se så att det verkligen blir så (DFB släpper det först efter VM).

Skulle varit ledig imorgon men ska jobba övertid 16-23 tänker ju knappast åka och jobba mitt i Tysklands match liksom....och som det ser ut på jobbet nu så var förhandlingsläget bra! Mycket bra! Finns supermycket övertid. Men innan det blir det skolan imorgon. Intro i social omsorg. Måste skriva klart Etiken i helgen.

Inga kommentarer: