tisdag 15 juni 2010

Pengar in - pengar ut

Var till Tulavippan idag och tog ut över 1000 kr i förtjänst på min loppisförsäljning. Sen åkte vi till Insjön och Clas Ohlsson och där gjorde jag slut på nästan allt (det sista gick åt på ICA Maxi). Köpte sådana där vacuumpåsar (måste komprimera så mycket det går när jag flyttar sen för att få med mig allt) och en ny DVD. Har ju varit utan ett tag och kört filmerna på datorn istället men nu hittade jag en till ett mycket bra pris och då slog jag till. Har funderat på det ett tag, det är trots allt en helt annan sak att se film på TV vs dator.

Så här långt har endast en match varit riktigt bra i VM och det var Tysklands. Nyss spelade Elfenbenskusten och Portugal och det var en riktigt långtråkig 0-0 match. Är det pga Vuvuzelas (spelarna klagar de inte hör varandra på plan, de kan inte sova på nätterna pga oljudet) eller är det Jabulani (bollen), eller gräset (det är några procent konstgräs i det vanliga gräset)? Ja nått är det för så här långt görs få mål, passningarna går inte fram och än så länge är det det sämsta VM:et (målmässigt) på 20 år!

Nu ska jag plugga lite Etik innan Brasilien börjar sparka boll. Fick veta igår att jag är en ateistisk existentialist! De ni! :)

2 kommentarer:

Vicky M sa...

ateistisk existentialist??? what´s that??

Tasja sa...

Väldigt förenklat och kort: En ateist är ju en som inte tror på Gud. En existensialist anser att vi är själva herrar över vårt liv, dvs vi kan inte skylla på arv, uppväxt och miljö. Vi är alla fria att göra våra egna val och inte bara flyta med.

Väldigt förenklat dock!