söndag 6 juni 2010

Mycket jobb, lite bloggande

Sorry för dålig uppdatering men jag har jobbat mycket senaste dagarna. Först skolan på förmiddagen i fredags, sedan jobbade jag natt, dagen efter eftermiddag/kväll i Grycksbo och idag natt igen på mitt vanliga jobb. Och imorgon kväll i Grycksbo. Men sen har jag sett till få två dagar ledigt! Hur mycket jag än vill ha en massa erfarenhet av äldrevården så måste jag vila emellanåt om jag inte ska bränna ut mig helt. Jag behöver aaaandaaaaas.

Tisdagen är fullbokad ändå redan. Först skolan 10.00 nått möte vi alla är kallade till, sedan Vägledningscentrum och prata om hur och när jag får ut mina betyg sen jobbet och ett möte där (om hon som vi ska träffa kan) angående tjänstledighet. Vi är två som vill vara lediga från i höst. Och hur knäppa är inte mitt jobb. Madde vill vara tjänstledig på halvtid för att försöka bygga upp en egen firma. Fick nej!!!! för att man måste vara ledig på heltid? Hur knäppt är inte det? Vi har GRYM personalbrist och de vill hellre hon är borta på 100% än 50%. Och så var det med den välvilligheten.........därför har hon och jag begärt ett möte med de som bestämmer. Jag vill ju vara ledig mer än 6 mån (som är "standard") eftersom jag först måste söka jobb sedan kommer få 6 mån provtjänstgöring. Men fick Patric Kjellberg tjänstledigt 1 år för att jobba åt Leksand, så borde jag också få det för att söka jobb och jobba utomlands. Man ska väl behandla alla lika eller???

Förstudien har kommit ut också. Eller till hälften i alla fall. Jag orkar inte ens prata om eländet.....då fattar ni ungefär hur det ser ut......

Inga kommentarer: