onsdag 16 juni 2010

Det kan man kalla skräll.....

Spanien - Schweiz 0-1!!!!!!

Av de stora, Argentina, Tyskland, Frankrike, Spanien, England, Brasilien har egentligen bara Tyskland övertygat. Även om både Argentina och Brasilien vunnit men inte övertygande. Ska bli intressant att se om omgång 2 i grupperna (som börjar strax med Sydafrika - Uruguay) blir bättre nu när alla varit in en gång och känt på gräset och bollen.

Mitt möte på Vägledningscentrum gick mycket bra! Jag behöver läsa in matte A + B och Samhäll A (allt är för att få behörighet att plugga till sjuksköterska). Synd bara jag är urkass på matte...helst skulle jag vilja läsa det med lärarledda lektioner men då måste jag vänta, och vet inte om jag vill vänta... Mina omvårdnadskurser räknas som Natur B. Sen lät det inte helt omöjligt att jag skulle kunna få läsa de omvårdnadskurser jag vill heller, Geriatrik, Lindrande vård och Utvecklingsstörning/funktionshinder. Finns dock ett meeeeen. Jag måste hit för intron och prov...jag vet hur korta dessa intron är, 15-30 min och man skulle lätt kunna dra allt över telefon eller mail. Ska se om jag kan få till det så. Annars blir det ogörligt...proven i matte och samhäll får jag väl flyga hem för. Omvårdnadsdelen är i alla fall med hemtenta.

Min syrra håller på att komplettera sina betyg nu med, men hon går direkt utan usk utb. Hon behöver bara matte B så hon söker in till Högskolan redan till januari. Lite kul att vi båda byter inriktning helt i vår yrkeskarriär samtidigt och det också efter att haft likartade andra jobb innan. Hon har också jobbat på Securitas och sen på Fängelset i Sala.

Inga kommentarer: