måndag 28 juni 2010

Lite varmt....och varmare ska det bli....

Var upp tidigt imorse, förbi hos Masmästaren och sa upp lägenheten. Jag gillar min lägenhet mycket och hade gärna haft tjänstledigt från den med (som jag har från jobbet). Ifall det inte går där nere kommer jag knappast få tillbaka den, och just dessa är svåra att få. Väntade ju över ett år på att just denna skulle bli ledig. Men jag måste ju tro att jag ska hitta lägenhet och jobb där nere. Annars har jag om 3 månader ingenstans att bo!!! Mareike var och tittade på en idag, men den var för liten. Eller egentligen inte kvadratmässigt men det visade sig att badrum och hall var superstora så själva rummet var lika stort som de men blir då ju för litet. Mysko planering i den lägenheten helt klart. Men stor fin balkong, super läge så det var ju synd. En annan som lät super och som jag sett kort på, den ville de inte hyra ut till någon de inte kände. Jag menar okej att de vill träffa den som ska hyra kanske men inte sjutton lär de känna en person på 10 minuter på en lägenhetsvisning. Skulle man vara en mysko typ skärper man väl till sig? Knasigt tyckte jag. Så jakten går vidare.

Cyklade sedan till skolan och hämtade mitt arbete i Omvårdnad. Som tur var, var det som jag trodde inte övermycket att komplettera. Mer så som tex; när jag skrivit man ska hjälpa till med påklädning så har jag inte beskrivit hur. Jag har skrivit vad men glömt hur på fallbeskrivningarna.

Var sedan på stan och kollade innan jag cyklade hem. Fixade lunch, kyckling och wokgrönsaker. Sen rensade jag ogräs på min uteplats, kommer upp massor mellan stenplattorna. Nu väntar tvättstugan och precis nu blåste domaren så Holland slog Slovakien med 2-1. Ingen kul match, inte alls så bra match som de två som gick igår. Men jag tror nästa match mellan Brasilien - Chile blir betydligt roligare.

Och så var det det här med värmen. Supervarmt och skönt ute, har jag inget emot men det är jobbigt när det är lika varmt inne. Jag får så svårt att sova, låg länge igår och snurrade i sängen. Och resten av veckan måste jag dessutom sova på dagtid, för jag jobbar natt. Börjar med dag+ natt imorgon och sen två nätter till. Peace & Love veckan har startat, så det lär väl bli jobb i alla fall.

Inga kommentarer: