fredag 18 juni 2010

Jävla Miroslav Klose!

Nog för att det röda kortet var hårt MEN Klose har så mycket erfarenhet så han vet att har man ett gult kort så 1. fortsätter man inte att anfalla fast domaren blåst och framförallt 2. man fäller inte återigen en spelare BAKIFRÅN! Ut redan i 37:e minuten och redan där var matchen förlorad även om tyskarna spelade bra så länge Müller (vars främsta hobby är att se sin fru rida deras två hästar, hopphästen: Lou eller dressyrhästen: Free Walker, smart kille ;) ) och Özil orkade springa. När de byttes ut försvann också trycket framåt från tyskarna.

Så jävla idiot säger jag! Som Werder Bremen fans hatar man dessutom Klo$e (eller som han kallas i Bremen, Der U) redan sedan hans uppträdande 2006 så nä han är inte gillad i Bremen eller Tyskland ikväll......

Poldi brännde en straff och två bra chansen, Khedira träffade ribban och de fick inte ut nått av sina fasta situationer.

Serbien vann med 1-0. Nu är gruppen vidöppen och de där 4 målen tyskarna gjorde i första matchen kan bli guld värda. På onsdag avgörs det.

Inga kommentarer: