fredag 16 juli 2010

I pluggträsket

Just nu är jag rätt less på skolan! Fast det beror mest på att jag inte blir av med kursen Omvårdnad....ett avsnitt måste jag skriva om igen *suck* och jag kommer "bara" få G på kursen. Men jag är väldigt glad över att det är min sista kurs för den läraren. Resten som jag har är med en för mig helt ny lärare och sen har jag tre för min favoritlärare.

Ska strax äta lite, sovit till nu då jag ska jobba natt, sen ska jag cykla in till bibblan och sätta mig och skriva ett par timmar. Där finns inget som distraherar mig hela tiden som det finns här hemma. Ska göra klart sista delen i Omvårdnad och försöka få klart Social Omsorg. Börjar en ny kurs på måndag.

Sen börjar jag bli liiiiite stressad över boende frågan (har ni hört det förr??). Men nu ska i alla fall Mareike och titta på en på måndag som är superbillig vilket är en fördel men även superliten. Sen har jag hittat en till som verkar jättemysig men de är bortresta till 22 juli så innan det vet vi inget om hon kan få komma och titta. Men ni får ju gärna hålla tummarna för mig!

Ska jobba natt hela helgen så det blir bara jobb, sova och plugga resten av dagarna.

Inga kommentarer: