lördag 17 juli 2010

Övertid

Nyss ringde de från jobbet och hörde om jag kan jobba kvar 4 timmar imorgon bitti. Jag slutar alltså 11.00 istället för 07.00. Och jo det kan jag väl. Det blir drygt men är ändå lättförtjänta pengar. Och pengar behövs. Bara båtbiljetten går på närmare 8 000kr....

Lyckades i alla fall plugga rejält bra igår, stolt över mig själv. Övergav dock snabbt omvårdnaden och gick över på social omsorg. Hittar inte den infon jag behöver till omvårdnaden och istället för att fastna där jobbade jag vidare på det andra ämnet. Min lärare i omvårdnad har ju nu semester och jag kan inte redovisa innan hon är tillbaka om 4 veckor, så där har jag ju tid på mig länge än.

Det är äntligen svalare ute och det är så skönt! Mitt i allt annat har jag nämligen börjat att rensa och packa lite. På min enda semestervecka i höst vill jag inte bara packa utan jag börjar så smått med sånt jag kan redan nu.

Nu ska jag chilla lite, se om jag hittar något sevärt på TV. Verkar rätt omöjligt faktiskt, det är bara skit nu på sommaren.

Inga kommentarer: