onsdag 1 september 2010

Kuligt

Jag börjar få göra mer och mer nu på avdelningen och det är jättekul! Ska även få vara med på en operationsdag sista veckan (om det inte är fullt med andra studenter).

Var förbi mitt jobb idag och såg då schemat. Jag har sagt till både chefen och hon som gjorde schemat att jag pga flytten bara kan jobba dag måndagen och tisdagen (har semester alla andra dagar innan och sedan åker vi ju). Hade själv schemalagt mig så också efter att de ändrat att jag inte skulle gå kursen (som var dagtid). Gissa vilka tider jag fått? 11-19 på måndagen och 15-23 på tisdagen. De borde ha tatuerat i pannan - Tagit del av men ej förstått.... Helena jobbade som tur är och hon skulle prata med chefen...jag kan verkligen inte jobba dessa tider!

Vad värre är...jag börjar bli sjuk...får inte! Dels för jag ska tatuera mig imorgon, dels för att jag måste göra mina 3 veckor på praktiken. Så nu äter jag glass, halstabletter och ska lägga mig direkt efter Morden i Midsommer (och hoppas på att jag kurerat skiten). Börjar få ont i halsen och nyser. Inte värre än så, men praktiserar man på en avdelning full i nyopererade människor måste man vara fullt frisk!

Inga kommentarer: