måndag 6 september 2010

Praktik

Det är fullt upp. Jag planerar och grejar med det sista inför flytten samtidigt som jag gör en rätt anträngande praktik (inget är ju rutin, varenda grej nästan är en ny sak som man måste koncentrera sig inför och under) samt samtidigt gör sista kursen. Så jag har fullt upp. Somnar utan problem om man säger så! :)

Vaknar tyvärr ett par gånger under nätterna pga förkylningen. Jag hostar, lite dock än så länge och jag hoppas det förblir så!, snorar och omväxlande fryser och svettas jag. Men idag kändes det ändå lite bättre så jag hoppas och tror det går åt rätt håll.

Jag får vara med på massor av olika undersökningar på när våra patienter åker iväg på olika slags röntgen, ultraljud och idag var jag med på en gastroskopi. Får även göra en del provtagningar själv och så har jag haft tur att nästan varje dag har det varit en ny sak att kunna titta på, nu väntar vi bara på att vi ska få in fler som behöver få kateter och så vidare så ska jag få prova nästa gång. En del olika drän och såromläggningar får jag dock göra, samt ta operationsstygn.

Nu är jag ledig imorgon - sovmorgon!!! sen är det dag onsdag och torsdag denna veckan.

Inga kommentarer: