torsdag 24 januari 2013

Drygt, drygt

Idag kom ett mail från Falu Kommun. Hon måste diskutera mina översättningar med sin chef, som naturligtvis var sjuk just idag när de skulle göra det. Tja, alltså har jag inte imorgon ett mail där hon skriver de skickar papperen får de står som pappnäsor hos de som bestämmer här i Bremen. De har förhalat detta i snart 4 månader jag väntar inte längre på att de ska diskutera hit och diskutera dit. På måndag lämnar jag över de papper jag har, som sagt enda som kan få mig att vänta är ett besked att de skriver ut dem. Men annars, otur Falu Kommun, otur. De kommer förmdoligen undra vad det är för stolpskott som jobbar där för för Falu Kommun är denna mailväxling pinsam minst sagt. Och den kommer med. Tänker jag dessutom berätta för damen från kommunen, ska strax författa ett svarsmail så hon vet.

Själv var jag totalt slut när jag kom från jobbet, ville lägga mig 1 timme eller så. Sov i tre! Märks vi har mer än fullt upp på jobbet för tillfället. Var längesen jag ens behövde lägga mig efter jobbet och ännu mer längesen jag sov TRE timmar.

Ska nu byta om och bege mig mot gymmet. Kommer väl vara proppfullt men jag får väl göra lite här och lite där där plats finns.

Inga kommentarer: