onsdag 23 januari 2013

Sol!

Leon
Vi har soligt idag. Och bara -2 och det känns så också. Igår var vi på fotboll i -5 men pga blåst kändes det som -15. Men vi fick se en seger (man ska alltså besöka U23-spel verkar det som) med 4-1, mål av Onel Hernandez, Leon Henze och 2 st av Dennis Wegner.

Idag blir det igen gym. Dels var jag och handlade efter jobbet och kom därför hem 1 timme senare än vanligt. Sen måste jag börja fila lite på mina egna Falu K brevpapper, fortfarande inte ett ljud därifrån, och sen spelar Tyskland kvartsfinal klockan 18 i handboll och det vill jag se. Så jag ägnar eftermiddagen och kvällen till att städa, photoshoppa och se handboll.

Imorgon blir det dock vidare, jag jobbar bara till 11.30 tjooohooo, sen är jag ledig på fredag! Yay. En av dagarna ska jag också lämna plasma och hoppas på att skrämma upp mitt blodtryck lite innan. :). Fast sist hjälpte ju inte 1 timme hård gymträning så vet i fasen vad jag ska ta till. Energidryck kanske. De tyckte, drick mycket kaffe innan nästa gång men kaffe dricker jag ju inte. Men nått med mycket koffein i måste ju funka lika bra.

1 kommentar:

Vicky M sa...


Uppdaterat mina blogglänkar och såklart e du med: http://vicktoriamurawska.blogspot.se/2013/01/updated-my-bloglinks.html