fredag 11 januari 2013

Inte min dag idag

Först har min dator pajat igen! Sen ville jag lämna plasma. Men jag hade två gånger ett blodtryck under 100 och då får man inte lämna. Så det var bara att åka hem igen. Nu väntar jag bara på nästa katastrof.

Datorn tänker jag inte laga mer. Jag lagade den för 50 Euro för 3-4 månader sen. Och det är precis samma fel igen. Om jag ska hålla på att laga den var 3-4 månad för så mycket pengar är det i längden definitivt mer ekonomiskt att köpa en ny. Nu använder jag min gamla HP-dator (som jag hoppas håller ett tag till). Den kommer inte hålla så länge, tog 20 min att få igång den och fläkten låter som tja ett mindre tröskverk. Men jag hoppas den håller så länge tills Falu Kommun får fingarna ur arslet och skickar mig de papper jag behöver så jag kan få min utbildning godkänd och en rejäl lönehöjning.

Det har nu gått 14 dagar sedan de fick ett mail med instruktioner av mig vad det är för uppgifter jag behöver. En kompis i Sverige, Alex behövde också sådana papper och hon fick sina på två dagar. Det var dock från Tierps Kommun. Alltså skäms Falu Kommun! Skäms! Jag är skitarg men vad fan ska jag göra? De svarar inte ens längre när jag skickar de mail.

3 kommentarer:

Vicky M sa...

ringa till de kanske?

Tasja sa...

Ska göra det på måndag. Inte för att jag tror det hjälper men vem vet?!

Vicky M sa...

testa kan man :) får du en "bra" person på luren så :)