tisdag 23 september 2014

Lite tid, mycket att göra

Så lite tid och så mycket att göra. Tog längre tid än vad jag trodde att få buren klar, men nu är den klar! Det har kostat svett, pengar och pilljobb men så är den jättestor och fin. Hade varit enklare och billigare att köpa sig en, helt klart. Men nu har jag fått den precis som jag ville. Och det är ju en engångskostnad. Sen är ju en liten hamster rätt billig i drift varje månad.

Städa hann jag alltså inte alls igår så mitt vardagsrum ser ut som en byggverkstad just nu. Ska bara äta min lunch och sen sätta igång med att städa upp efter mitt snickrande igår. Sen hoppas jag hinna städa toaletten också. Får ta ett rum i taget denna veckan. För på eftermiddagen måste jag åka och lämna plasma (behöver fylla på med pengar i plånboken) och sen direkt till Stadion, där jag träffar Hanna och så ska vi se matchen Werder - Schalke. Det är engelsk vecka denna veckan så de spelar redan idag igen. Kommer hem därifrån sen och då direkt i säng för jag måste börja 6.20 imorgon. Slut på sovmornar sen jag fick de tre extra patienterna from idag. Men det ger bra lön nästa månad :).

Jaha, innan jag ens hann skicka det här så kom visst nästa sjukanmälan, nu har jag två till så jag måste börja 06.00. Pust.

Som tur är, är det vilodag från träningen. Det hade jag inte lyckas klämma in idag. Eftersom jag har så många patienter jobbar jag också ända till klockan 11.00 ungefär på dagarna.


Inga kommentarer: