lördag 6 september 2014

U23 match igår

Efter jobbet igår skyndade jag mig till Platz11 där snälla Kirsten hade fixat en biljett åt mig och mötte upp mig i halvtid så jag utan problem kunde komma in.
Rött kort för Mainka

Första halvlek hade varit rätt katastrofal, Werder fick en utvisad redan i 16:e min och Hamburg hade gjort 2 mål. Spelet hade också varit rätt sisådär.

Andra halvlek spelade Werder bra, Kort efter paus gjorde man 1-2 och låg sen på för 2-2. Tyvärr fick Hamburg en frispark och vår tredje målvakt som fick lov att stå då våra båda första (de delar mellan U23 och vara reserv hos proffsen) båda inte kunde spela. Den ena är skadad, den andra iväg på landslagsuppdrag, han är inte direkt bra på att hålla frisparkar. Det är verkligen hans akilleshäl så att säga. Och, jo så klart, den gick in.

Sen bytte Werder lite spelare och hade bra tryck men förlorade till slut ändå med 2-4.

Var mycket folk där, det är Bundesligapaus, fredag kväll och fint väder. Över 1600 i publiken. Normalt drar U23 runt 2-300. Så det tog lite tid att komma därifrån med bilen. Var hemma sent och gick direkt i säng eftersom jag i morse måste börja redan 6.00. Dock inte pga att jag har haft mycket att göra utanför att jag hade en patient (semesterinhopp) som måste katetiseras på fasta tiden. Har haft en mycket lugn och skön förmiddag. Tyvärr var det äckligt kvavt ute och när jag åkte hem efter att ha handlat åskade det men så där riktigt rejält blev det inte. 3-4 smällar, inget regn och det är fortfarande äckligt kvavt.

Kvällen är också hur soft som helst så denna helgen har jag inget emot att jobba helg alls. :)

Ska iväg och träna idag med tror jag åker dit om en 1,5-2 timmar kanske. Vill avvakta och se om regnet kommer eller inte.

Inga kommentarer: