tisdag 10 november 2009

Helvetes jävlar vilken chock!

Tysklands första målvakt Robert Enke, Hannover 96 är död! Enligt tyska tidningar (som precis fått nyheten och inte skriver mer än 3 rader) har han blivit påkörd av ett tåg. Så det har inte som jag först trodde med hans mystiska sjukdom att göra som han precis blivit friskt ifrån. Han fick något mystiskt afrikanskt virus (tror jag det var).
Edit: Nu kommer uppgifter han ska ha hoppat framför tåget. Hans dotter dog för ett par år sedan och tydligen kan det ha med det hela att göra. Han lämnar kvar fru och ett adoptivbarn. Men det är inte det intrycket man fått av honom men vem vet. Mer info lär komma under kvällen.

Jag är helt chockad!
Känns kanske fel att skriva det här, men ytterligare en påminnelse om hur fort livet kan ändras och man ska inte skjuta upp saker man vill göra för länge. Nu har jag fått för många påminnelser på kort tid.

3 kommentarer:

Vicky M sa...

tycker det är så själviskt att göra något sådant när man har familj. och vad gäller självmord, så kand e fan iaf göra det själva med en överdos elelr nåt och inte utsätta andra människor för trauma som folket på tåget osv

Tasja sa...

Jo jag har ju redan förr sagt att hoppa framför tåget är väl ett av dom sämsta sätten. Man förstör för många andra. Och jag är faktiskt även rätt arg på honom. De adopterade en liten tjej i mars. En liten tjej som nu är utan pappa. Hans fru har nu både förlorat ett barn och sin man.

Men chocken sitter i. Han var på väg att få uppleva sin dröm, att vara Tysklands nr 1 i VM och då hoppar man framför tåget? Och han var absolut inte den man trodde skulle göra något sådant. Även om han hade en jäkla massa otur i sitt liv.

Hela fotbolls Tyskland är i chock - inte bara över händelsen i sig - utan också över att det var just han.

Vicky M sa...

ja, det är sjukt. visste inte ens att han var nuvarande första målvakt åt de. Jag stannade någonstans på Lehmann, eller att han "gav bort" sin plats, sen har jag liksom inte riktigt hängt med vem som tagit över i mål :/

sjukt är det iaf.