söndag 8 november 2009

Trött

Idag är jag in i Norden trött. Hade som vanligt klockan på 12.00 som jag har efter sista nattpasset. Den måste jag ha slagit av i sömnen eller nått. Vaknade halv två av Ida som gick omkring och pep. Hon hade tråkigt.

Sen dess har jag ätit lunch och sen legat på soffan och kollat på två Bundesligamatcher och försökt hålla ögonen öppna. Är grus i dom idag. Tackade faktiskt nej till ett ötid-pass på jobbet imorgon då jag känner jag inte skulle orkat. Det fanns fler frivilliga till det passet. Och jag misstänker det kommer fler pass. Nu är tre sjuka i Nöffnöffen. Och det sprider sig. Fast nog svider det att missa fina pengar. Och jag vill ju snabbt som attan få min buffert klar. Hoppas verkligen ha den om senast 1 år. Eller 1 år och 1,5 månad. 1 januari 2011 är mitt "slutdatum". Jag hoppas jag ska palla allt plugg och jobba samtidigt. Så jag fixar det på ett år.

Werder spelade hemma mot Borussia Dortmund. Sjukt bra första halvlek, där tempot var högt och Werder dominerade stort. 1-0 genom Messi. Det höga tempot märktes i andra halvlek då båda lagen tappade tempo, men Dortmund kunde ta över mer och mer och matchen slutade till slut 1-1. Det var det som var bra för Werders del, 20 matcher i rad nu utan förlust och tvåa i tabellen även om det idag kändes som en tappad seger och inte en vunnen oavgjord. Nästa vecka får de vila lite (ja inte de som ska spela i landslaget då) då det är landskampsvecka runt om i Europa.

Inga kommentarer: