torsdag 26 november 2009

Nu har jag funderat lite mer

Och jag har kommit på vad den stora energiboven är! TIME CARE. Detta förhatliga schemasystem som gör att man inte får någon rytm alls i sitt liv. Hjälper ju inte om jag lägger ett bra schema man blir i alla fall diffad till ett varannandags blödder. Jag jobbade 5 år treskift i Uppsala utan att alltid gå runt i en dimma.

Nu orkar jag nada på mina lediga dagar. För man får ingen rytm i på sina dagar. I sitt sovande osv. Jag tror det faktiskt är STÖRSTA orsaken till att jag vill byta jobb. För jag vill ju fortfarande jobba skift. MEN PÅ BLOCKSCHEMA. eller till och med ett KOMPRIMERAT SCHEMA! Så man kan ha ett liv. Jag ska plita ihop ett inlägg på några utvalda veckor i mitt liv så ska ni få se. Jag skrev nyss ner det på ett forum och dom trodde jag skämtade! Föregår sånt i Sverige? Sverige som ska vara så bra? Jag bara asgarvade åt dom.

Och innan gick det, alltså innan vårt nya fina slavavtal. När vi skiftjobbare ska jobba lika mycket som dagtidare. Och mindre ob fick vi också. För att de som nu blir poliser ska kunna gå i pension vid 55 år. Fint, men vad hjälper det oss civilanställda??? Men vi är ju bottenskrapet, skräpet inom Polisen. Som man enkelt gör sig av med när det passar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Instämmer med allt du skriver. Inte ens slavarna hade det så dåligt som vi har det nu.