torsdag 8 april 2010

Europa Leauge

Fick tyvärr stå tillbaka lite idag pga skolarbetet. Men Hamburger SV tog sig lätt vidare till semi genom att idag slå Standard med 3-1, sammanlagt 5-2 till tyskarna. De möter i sin semi Fulham och det är helt klart möjligt att fixa. Och HSV lär vara taggade till tusen. Att få spela Europa finalen på sin hemmastadion i Hamburg, det är vad de verkligen vill! Tror de struntar helt i slutspurten i Bundesliga bara de fixar det. Speldagar 22 och 29 april. Troche fick börja på bänken och blev inbytt först i 76:e minuten. Målen idag gjorde Petric (2 st) varav det andra var ett riktigt drömmål. En äkta bicykleta! Samt Guerrero på övertid. Han får spela här men är avstängd i Bundesliga efter att efter matchen i söndags fått in en femetta i fejjan på ett fans med sin vattenflaska som efter slutsignalen sa fula ord till honom.

I nästa semi blir det Liverpool - Atletico. Torres möter sin älskade moderklubb. Jag hoppas på Liverpool. Tänk att få se en final mellan Liverpool - Hamburg. Då gör det mycket lite att Werder flög ur i kvarten! Ja jag har inte blivit tokig, de spelar dock final i DFB-pokalen ju och det är bra det med!

Mest hemskt vore Fulham - Liverpool i final. Bara engelska lag. Nej fy, det vill jag inte! Vi har ju blivit av med de i Champions League. Det räcker med ett lag till finalen här, verkligen!

Inga kommentarer: