söndag 18 april 2010

Jag tror jag valde rätt!

Stod i tidningen idag att om 5 år kommer det bara i Dalarna att fattas 3000 st undersköterskor! Artikeln är inte upplagd på nätet ännu, men kommer nog så jag länkar då. Det var i vår gratistidning som kommer en gång i veckan det stod.

Tror inte jag behöver vara rädd bli arbetslös framöver. Vilket också gör jag vågar dra utomlands (ja ska hitta jobb där också bara). För om jag inte trivs är det bara komma hem om ett tag och då kommer marknaden att skrika efter utbildade undersköterskor och har man då dessutom ett par års arbetserfarenhet? Lägg då även till att jag stortrivs med jobbet, och då har vi ännu inte haft vår sjukhuspraktik. Jag var helt säker på innan att min praktik i äldrevården den får jag "pina" mig igenom. Efter 1 dag var jag helsåld och jobbar nu extra där när det passar. Inte för pengarna utan för att det är så kul och jag får erfarenhet.

Har börjat skriva på min medicinska redovisning och som jag trodde, rent redovisningsmässigt är det inte svårt, säger jag kaxigt så kanske det är första kursen som går åt skogen..., men det är betydligt mer fakta att plugga in. Men söndag natt torde bli lugn och fin på jobbet, alltså gott om tid att skriva där.

Inga kommentarer: