onsdag 14 april 2010

Kräkless på mitt jobb!

Dels på arbetsledningen. Som inte gör ett skit för att försöka förbättra för oss. Vi är fortfarande i ett pausläge och väntar på ett besked som aldrig kommer. Under tiden slutar folk (nu är det 3 personer här på jobbet som haft hjärtproblem....*gaah*) och inga nya sätts in. 2 civila går till andra tjänster utan att ersättas. Vår nya lokal (som man visst *ska* jubla över) är antingen ett kylskåp och man får sitta med ytterkläder på sig och vantar hade jag haft om man kunde skriva på tangeterna med de, eller så är det Saharavärme och hade jag kropp för det vore det bikini som gällde.

Idag kom difflistorna upp. FÖR HELA JÄVLA SOMMAREN!! Vi ska alltså nu i april detaljplanera ända till första veckan i september!!!!!

Sen är jag astrött på alla idioter som ringer (95% är tyvärr det) är det vanligt bland dom hemma, på sitt jobb osv att man får sin egen personliga vilja igenom bara för att man gapar och skriker? Naja funkar inte på mig liksom. Gapa på ni, det ändå som händer är att jag blir dubbelt så vrång ;), men jävlig less på folks attityd är jag.

Inga kommentarer: