söndag 11 april 2010

Sunny Sunday (again)

Varför är det ofta så soligt på söndagarna? Ja säg det, sol är det i alla fall även om det också är ganska kallt.

Har petat klart i psykologin nu och den är skickad. Ska bli intressant se om jag kan få mina båda betyg av henne innan jag ska på mentorsamtal 21 april.....

Jag ska gå ut och gå en långpromenad i det fina vädret men ska nog kolla in Hamburgs match först tror jag. Men om Troche sitter på bänken, ja då går jag nog iväg tidigare. Så inte solen försvinner innan de spelat klart. Sitter och väntar på att de ska släppa laguppställningen snart. De spelar ju om 7 min så de vet ju vilka som värmt upp i startelvan liksom. Sega de är ibland!

Jaha bara för att jag klagade, kom den ;). Troche på bänken så jag drar på mig träningskläderna och traskar iväg. Jag är inte HSV-fan men Troche-fan ;) så utan honom på plan är matchen inte sååå intressant. Speciellt inte när de spelar mot Bochum också.

Kvällen blir att spendera med näsan i medicinboken. Jag fattar vad alla klagar på! Jisses vad mycket det är att läsa in!!! Däremot tror jag (det känns så i alla fall) att redovisningen blir en av de lättare. Det är ju bara fakta att redovisa, inte så mycket resonemangsprat som de varit i alla andra kursers inlämningsuppgifter.

Inga kommentarer: