lördag 21 augusti 2010

Årets bottennapp?

Ja det får vi hoppas det var. 4-1 borta mot Hoffenheim. Och man ledde med 1-0. Men på 23 minuter gjorde Hoffenheim 4 mål. Allt i första halvlek. Nu har Werder för vana att göra ett rejält bottennapp och just premiärerna har man också för vana att förlora. Så nu får vi hoppas detta var säsongens miss vi just genomled. Men hellre de spelar så här illa enstaka matcher i Bundesliga än i Champions Leauge. Ja kvalet går ju vidare på tisdag och då kan man inte spela så här illa. Då flyger de ut med huvudet före. Var få spelare som får godkänt. Jag hittar bara tre. Tim Wiese kunde inte rå för målen som föll, Clemens Fritz försökte i alla fall framåt men utan hjälp kan inte han vinna en match och Sebastian Prödl var bäste back idag (och det säger mycket då han är reservspelare) och bäste spelare på plan enligt mig. Det lär bli straffträning....

Edit: som om inte detta vore illa nog. Gissa vilka vi fick i nästa DFB-pokal runda? Bayern München borta! Omgång två spelas 26-27/10.