torsdag 19 augusti 2010

Med lite envishet kommer man långt

Från nej det går inte, till vi ska ju inte lägga stenar i vägen om man har en bra orsak.... det krävdes dock både envishet, tjat och att jag var påläst före.

Nu ska iof chefen säga okej också men det lät som att jag kan räkna med att få studera nätbaserat på deras "reservskola". Den ordinarie kan nämligen inte erbjuda 100% distans men det kan en annan. Jag måste bara redovisa varför.

Och lite kul var det när hon först missuppfattade och trodde att jag skulle läsa omvårdnad + dessa kurser. Det går inte. Omvårdnad kräver mer än 100%!!!

När jag sa att jahaaa, och jag som har studerat det på 100% fart, jobbat 100%, haft en 25% kurs på Högskolan samt jobbat extra både på Polisen och på Skoghem och det under hela utbildningen! Då höll hon på att ramla av stolen faktiskt. Det går inte! Tur jag inte visste det då! Att det inte går :), för det har gått alldeles utmärkt....:D Lär ju bli väldigt chill att bara plugga 100% och söka jobb. Hon frågade faktiskt vem som godkänt att jag gjort så. Tja sa jag, jag frågade ingen, jag skickade bara in en ansökan att jag ville gå den utbildningen och blev antagen. Ja, jag tänkte väl sa hon, för något sådant hade vi ALDRIG godkänt.

Inga kommentarer: