lördag 14 augusti 2010

DFB-pokal runda 1

Werder mötte Rot-Weiss Ahlen borta och vann enkelt med 4-0 (mål Pizza, Hugo, Boro och Marin).

För övrigt har jag letat auktoriserad översättare som kan översätta ett par betyg och arbetsintyg åt mig. Inte visste jag det var så svårt få ta på det?? Hittade en som jag mailat om prisuppgift i alla fall.

Ätit god mat också. Håller ju på att tömma frysen och hittade majsbiffar. Låter skumt men jädras så goda dom var! Åt dom med stekt zucchini och det är verkligen en rätt jag kan äta fler gånger. Undrar bara hur jag ska hitta majsbiffar i Bremen. Det är nog svårt nog hitta Pepsi Max. Vanlig Pepsi och Pepsi Light finns överallt. Men Maxen är värre. Men Mareike berättade när jag träffade henne i Stockholm att Benni kollar varje gång de är in i en affär, så han hade visst hittat ett par ställen som sålde Max :). Tack Benni! Han tog visst mitt hot på allvar att jag inte kan flytta om jag inte hittar ett ställe som säljer Max. Hahaha.

Gör min näst sista natt inatt! Härligt. Sen gör jag 11-19 på onsdag, em fredag och lördag och natt måndag. Sen 4 veckor semester och så 2,5 dag utbildning. Avresan närmar sig med stormsteg!

Inga kommentarer: