torsdag 19 augusti 2010

Fullt upp igår

Först jobbade jag hattiden 11-19. Man hinner typ inget. Sen var det CL-kval, Werder spelade hemma mot Sampdoria Genua, vinst 3-1. Onödigt skitmål insläppt i slutet utan det hade italienarna fått lov vinna med 4 mål nästa vecka, nu räcker det med 2 pga bortamålsregeln. Men Clemens 1-0 mål var en kanon! Skitsnyggt mål med "fel" fot. Och Werder är oftast väldigt bortastarka så vi får väl hoppas det räcker ändå.

Idag har jag varit till Borlänge och fixat ett nationellt id-kort, sen lyckats hitta min efterlängtade bok på bibliotektet där så nu kan jag göra klart min kurs i Hemsjukvård. Även rätt ut en del frågetecken med mäklaren, allt är klart nu! Eller nästan, de ska bara maila min sina BIC och SWIFT koder så jag kan betala deras räkning. Men min hyresvärd har i alla fall bekräftat han fått sina pengar så det blev tydligen rätt konto till slut....

Har även adressändrat och ska skicka in alla papper till alla myndigheter också.

Om en timme ska jag iväg och reda ut det sista med mina kurser. Måste kolla så de är på distans och inte någon slags halvdistans som min Omvårdnadsutb varit. Och just ja, fått okej från CSN också så nu har jag inte längre panik att skaffa jobb och behöver inte ta första bästa utan kan vara lite kräsen!

Så långsamt ordnar allt till sig. Hoppas det sista med kurserna får okej idag, då är allt fix!

Inga kommentarer: