torsdag 26 maj 2011

Det man inte har i huvudet....

får man ha i benen. Tog bussen till Plasmacentret och upptäcker där inne att plånboken ligger hemma. La den inte i väskan efter shoppingen utan i min påse. Så det var bara att traska tillbaka, vågade ju inte tjuvåka buss en gång till, då hade säkert en kontrollant kommit, hämta plånboken och ta bussen dit igen.

Gick förbi McFit också (ett gym som ligger mittemot) och bokade in en provträning. 31 maj klockan 12.00. Jag har iof både boll, gummiband och hantlar hemma men jag vet också att tränat blir det bara om jag gör det på ett gym. Något billigare här, ca 170 kr i månaden, jag vet jag betalade över 400 i Falun......

Planen är att gymträna 2 ggr i veckan, simma 1 gång och promenera 2 ggr. Sen kommer det inte alltid bli så, beror på hur jag jobbar, fotbollen och vad vi annat hittar på osv men grundplanen är det. Till det kommer att jag cyklar minst 10 km varje dag jag jobbar.

Nu ska jag röja lite här och sen förbereda för imorgon, jag packar alltid väskan dagen innan jobb (ren jobbtröja, dryck och lunchmat samt förebereda frukosten. Allt för att kunna sova så länge som möjligt på morgonen. Det räcker med att gå upp 05.00 faktiskt!

Inga kommentarer: