söndag 15 maj 2011

Phhhhhuuuuu

Vilken kväll det blev! Vem kunde tro Eric skulle vara so Popular. Haha nu var jag rolig också... jisses vad vi svettades här i soffan. En tredje plats till slut och när vi lugnat ner oss tyckte vi det var super. Mycket bättre än vad vi trott innan men när han ledde ett tag där så steg ju förväntningarna.

Werder II förlorade och spelar nästa säsong i Regionalliga Nord. Samma liga som Werder III egentligen skulle ha spelat i i år då sa Werder Bremen, nej har vi inte pengar till. I år kan de inte gå upp då andra laget måste spela där (får bara vara ett lag från varje klubb) så Werder III blir kvar i Bremenliga. Vilket är bra för mig, nära till bortamatcherna ;), fast tristare för spelarna. Fast jag tror inte klubben hade låtit de gå upp en klass hur som helst så..... Sen får vi väl se vilka spelare som spelar var. En del U23 spelare lär ju försvinna till andra 3.Liga klubbar kanske och en del U21 kan då kliva upp i U23-laget. Det lär visa sig under sommaren.

Werder III vann med 1-0 och det var en blodig historia (ni ska få se bilderna men måste redigera dom först, när jag nu ska få tid till det, mitt dygn behöver mer timmar!).

Imorgon besöker jag den där Schützenfest, blir hämtad vid två-tiden, vi ska förbi Janas häst först så jag får se den. Lär komma hem runt 21-tiden, för kröningen av skyttekung och skyttedrottning var visst vid 19.00 och tar 1,5 timme.

Längre inlägg om gårdagen (som det ju blivit nu) kommer imorgon kväll hoppas jag. Och då hoppas jag även ha klart med min lösning ang flytta eller inte.

Inga kommentarer: