lördag 7 maj 2011

Werder Bremen - nie mehr zweite Liga!

Jaaaaaaa, genom segern idag med 2-0 mot Dortmund - som redan är klara Tyska mästare och med huvudet någon annanstans, men vad gör det när VI på så sätt har klarat kontraktet. Jihoooo.



Dessutom tog vårt U23 lag sista chansen och vann borta mot Bayern München U23 med 1-0 så även om chansen är liten, så finns den ännu att de lyckas klamra sig kvar i 3. Ligan. De spelar sin sista match nästa helg hemma. Men jag väljer att åka och se U21 (tyvärr hinner man inte med båda matcherna). U23 kan nämligen inte av egen kraft hänga kvar utan behöver hjälp och tjaaa jag ser hellre U21 just nu.



Jobbade ju först och var vid Stadion vid tvåtiden. Ingen större idé åka hem mellan så jag gick till Platz 11 och såg U21 värma upp inför sin match mot Bremerhaven (som började 15.00) och hann se 15 minuter av den innan jag gick vidare till proffsen (som spelade 15.30). Hade ju sitplats idag och då behöver man ju inte vara där 1 timme innan för att få en bra plats.



Som vanligt är det lite surt jag ska jobba imorgon också. För de andra, de drog nu på kvällen till Osterdeich och i detta väder lär det vara fullt med folk, jättekul och tjaaaa. Men de går iväg typ nu, och jag hade behövt vara hemma senast om 1 timme. Då är det liksom ingen idé....jaja jag ska ju på fest nästa helg i alla fall :). Hoppas värmen håller i sig bara.

Inga kommentarer: