fredag 13 maj 2011

Ommöblering

Måste jag roa mig med någon dag. Vad jag inte visste när jag flyttade in här på hösten förra året är att vår och sommarsolen lyser mig rakt i ögonen mellan 18-20 och det är då något svårt att titta på TV.



Idag har jag jobbat, sen var vi på avslutsträningen där vi fikade och firade Monika samtidigt. Hon fyller år idag. Presenten blev jättebra, en stor ram fylld med bilder från oss alla på matcher, samt med Monika och spelare från Werder.



Efter det åkte Monika hem, Birte till läkaren och Jana till hästen. Benni, Marieke och jag traskade bort till Platz 12a där Werders U6 lag skulle spela en match. Vi ville se de därför att i detta lag spelar barnen till Naldo, Daniel Jensen och Petri Pasanen. Werder spelade mot Hemelingen och vann med 6-3. Otroligt roligt att se de små knoddarna spela fotboll.



På väg hem hade Mareike akut behov av att på toa så vi gick bort till Platz 11 och hon gick på toa. Kom dock direkt tillbaka och ropade: Annelie du måste komma, din Mr Attitude är här! Visade sig att min nya favoritspelare med nr 2 på ryggen precis var på väg ut till sin träning. Att han fått det smeknamnet beror på att första matchen vi såg med U21bara gnällde han på sina medspelare och var allmänt dryg så jag slängde ur mig till de andra att, den där 2:an han har ju attitydsproblem och vips var han döpt. Sen gång nr 2, 3 , 4 och 5 jag såg honom var han betydligt trevligare på plan, men namnet sitter nu fast.

Inga kommentarer: