måndag 16 januari 2012

Bokar biljetter

Går sådär, jag tror jag har lyckats boka flyget. Men betalat gick inte, för de kunde inte få kontakt med banken. Men det kom upp ett meddelande platserna är bokade och jag inom 3 timmar ska få ett mail, annars ringer de mig. Så nu måste jag sitta hemma och passa telefonen (jag ville iväg till gymmet ju...).

Har idag i alla fall lyckats fixa mig ett tyskt körkort. Det gick plättlätt. Bilen är något krångligare. Behöver ett COC-intyg som måste utfärdas av Peugeot i Sverige. Vi var hos Peugeot här men som sagt gick inte. Har mailat dem, hoppas på svar imorgon. Sen måste jag fixa en del andra papper men de kan jag fixa här och det är ju enklare.

Nu väntar jag bara på om flygbiljetterna är okay eller inte så jag kan boka tågbiljetter också.

Och så är jag jävlig less på alla sjuka på jobbet. Nu måste jag jobba kväll istället för dag på lördag och missar därmed både U23 och proffsens match. Men sen jävlar har jag gjort min del, nästa gång säger jag nej. Att jag överhuvudtaget sa ja nu beror på att jag dels 1; vill få klart om jag får min utbildningsplats som jag vill ha och 2; jag kan trots allt se U23 både imorgon (testmatch) och nästa tisdag (uppskjuten match från december).

Inga kommentarer: