onsdag 4 januari 2012

Ledig dag!

Fast mina lediga dagar är nästan jobbigare än mina jobbdagar. Fördelen är man kan sova ut.

Just nu håller jag på att laga lunch, blir en grönsallad med kyckling, hirs och quinoa. Sen ska jag se backhoppningen från Innsbruck. När den är klar måste jag in till stan och köpa mig skor, så jag har något att ha på fötterna på jobbet imorgon, slänger in en laddning tvätt på vägen ut. På vägen hem svänger jag in på gymmet för ett rejält pass där!

På fredag blir det oväntat men efterlängtat live fotboll. Om inte vädret ställer till det. För det är "bara" Werder II som ska testspela och deras plats underhålls ju inte lika bra och noga som proffsens så om det regnar för mycket kommer gräset stå under vatten och matchen blir inställd.

Bra nyheter för Werder III kom idag med. Simon och Mantas kommer tillbaka! Simon försökte sin lycka in Wilhelmshaven men lyckades inte så bra som Kevin och kommer därför tillbaka. Mantas har spelat i Rostock II och väljer också att komma tillbaka. De två sköt tillsammans förra säsongen 41 mål för U21. Så de är efterlängtade! Som motvikt kom en riktigt dålig nyhet från proffsen, Naldo vill växla om man däremot låter honom göra det är väl frågan (han har kontrakt till 2013).

Inga kommentarer: