onsdag 25 januari 2012

Ups! Men här är den äntligen! HISTORIEN!

Jag har inte märkt det själv men jag har visst skrivit autogram. Jaja, jag använde helt enkelt det tyska ordet, autograf då. Nu ska ni få historien:

Vi var ju på en testmatch, Werder U21 - SV Wilhelmshaven och som vi trott var Kevin där och tittade på (är skadad) men när hans gamla lag möter hans nya är han såklart där. Här kommer Mareikes berättelse:

Mr Attitude var också där och tittade, han spelar ju för Wilhelmshaven, är dock för tillfället skadad. Och eftersom jag har sagt till Annelie, jag gärna fixar autografer för hennes matchtröjor, så promenerade jag i halvtidspausen runt fotbollsplanen i riktning mot Wilhelmshavens bänk, där Kevin hade gjort det bekvämt för sig, då hans lagkamrater värmde upp i pausen.
Jag har överhuvudtaget inga problem med att fråga spelare om autografer, så jag gick rätt obekymrat dit med tröjorna (en Wilhelmshavens röda och en grön från Werder) och sa till Kevin, jag har en kompis, som är ett stort fan och...... LÄNGRE KOM JAG INTE. På Wilhelmshavens bänk var det plötsligt livat och glatt, det var ett högljutt och en förvirrande blandning av "Oooooohhhhh" och "Waaaahaaahahaha Kevin" och som man kunde ana på reaktionerna har troligen varken Kevin eller resten av Wilhelmshavens spelare någonsin i livet haft fans eller för den delen skrivit en autograf. Ljudnivån var på gränsen till det illegala. Uppvärmningen på Platz 14 var kortsiktigt inställd, förmodligen trodde man att någon under högljudda smärtor bröt ihop på Wilhelmshavens bänk. Det kompletta laget från Wilhelmshaven sammlade sig runt bänken och två av Kevins lagkamrater tog fram sina mobilkameror för att föreviga detta aldrig förut inträffade tillfälle. :D:D:D
Varför frågar hon inte själv, jag bits ju inte....(sa Kevin)
Inte?, jamen dåså....:D

Jag kommer aldrig glömma detta! :D:D:D

Mareike


2 kommentarer:

Vicky M sa...

Jossan du får gå fram och göra det nästa gång!!! :)

Tasja sa...

Aldrig i livet när de är så pinsamma! Men jag ska öva mig på Werders proffs, de är ju vana i alla fall, även Werders amatörer tar det hela med mer ro...men dessa Wilhelmshavener alltså ;)

Jag ser honom varje gång jag kan träna på en förmiddag på gymmet, är nästan lugnare fråga där om jag behöver en till autograf. Då är inte alla lagkamrater med i alla fall.....^^